Libnet.ro
UNICEF

01:05

Adevarul Live de la 15.00: De la Valentines Day la Filosofia sexului, cu Radu F. Constantinescu

Adevărul Adevărul,
Adevarul Live de la 15.00: De la Valentines Day la Filosofia sexului, cu Radu F. Constantinescu

Radu F. Constantinescu, autorul cartii Filosofia sexului, numita si Biblia relatiilor, vine in studioul Adevarul Live pentru a vorbi despre celebrarea dragostei de Valentine`s Day, infidelitate si redescoperirea pasiunii in cuplu. continuă pe Adevărul

Adevarul Live de la 15.00: De la Valentine`s Day la Filosofia sexului, cu Radu F. Constantinescu,

Radu F. Constantinescu, autorul cartii Filosofia sexului, numita si Biblia relatiilor, vine in studioul Adevarul Live pentru a vorbi despre celebrarea dragostei de Valentine`s Day, infidelitate si redescoperirea pasiunii in cuplu.

Bilete ieftine la Tarom de Valentines Day. Ce oferte lanseaza operatorul

Compania nationala Tarom lanseaza o serie de oferte de Valentines Day, oferind reduceri la biletele de avion catre destinatii precum Atena, Istanbul si Roma.

Ponta, la Adevarul Live:Bugetul actual e bazat pe cifre false. Dupa prezidentiale, va veni nota de plata

Fostul premier Victor Ponta, in prezent lider al Pro Romania, va explica, la Adevarul Live, de la ora 13. 00, nemultumirile partidului sau privind bugetul de stat pe 2019, dar si cum decurg negocierile cu alti social-democrati pentru a trece de la PSD la Pro Romania.

VIDEO Adevarul Live. Grigore Novac, despre alegerile din 24 februarie

Deputatul socialist Grigore Novac vorbeste la Adevarul Live Moldova despre scenariile postelectorale posibile, dupa alegerile din 24 februarie de la Chisinau. Despre sansele Socialistilor de a prelua guvernarea, relatiile cu Vlad Plahotniuc si alte subiecte de actualitate.

Radu F Constantinescu: Daca asteptam Valentines Day sa-i spun ca o iubesc, acum era maritata cu altul

De Valentine`s Day am vorbit cu Radu F Constantinescu despre dragoste si sex, despre relatii disfunctionale si minciunile pe care aleg partenerii sa si le spuna pentru a putea amana despartirea de cel/cea despre care credeau ca este jumatatea care-i intregeste.

Zece cadouri exotice pentru Valentines Day. De la prezervativul pentru sticla de vin la hartia igienica cu mesaje

Valetine`s Day bate la usa, unii indragostiti sunt pusi in dificultate de identificarea cadoului perfect cu aceasta ocazie. Americanii par sa fie mult mai relaxati din acest punct de vedere si mizeaza pe cadouri amuzante, dar si folositoare.

Bar anti Valentines Day: fursecuri in forma de inimi frante si cocktailuri ca Lacrimile fostului FOTO

Nu toata lumea celebreaza Ziua indragostitilor, asa ca un patron s-a gandit sa deschida, ca alternativa, un bar unde cei care au trecut printr-o despartire sa isi spuna povestea.

Semafoare cu inimioare de Valentines Day si Dragobete

Toate semafoarele amplasate pe unul dintre cele mai importante bulevarde ale orasului vor avea inimioare la culoarea rosie. Administratia locala vrea sa fie in ton cu Dragobetele si Ziua indragostitilor.

Sondaj de Valentines Day: Romanii nu-si iubesc angajatorul, dar raman in relatie din interes. Cati bani ar cere in caz de divort

In conditiile in care petrecem mai mult timp la serviciu decat cu iubitul sau iubita, BestJobs a incurajat peste 1. 000 de romani sa-si imagineze ca partenerul lor de viata este chiar organizatia pentru care lucreaza in acest moment.

Cum pune PSDbete-n roate administratiei locale. Presedintele CJ Ilfov, laAdevarul Live, de la ora 12.00

Presedintele Consiliului Judetean Ilfov, liberalul Marian Petrache, va explica, la Adevarul Live, de la ora 12. 00, cum vor fi afectate bugetele autoritatilor locale de modul cum vrea Guvernul sa aloce banii din impozitul pe venit. Petrache va mai vorbi despre lista PNL pentru alegerile europarlamentare, dar si despre relatia PNL cu alianta USR-PLUS.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )